Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Μείζον θέμα η καλή λειτουργία του δημοτικού σταδίου..... και όπως φαίνεται η υπερφόρτωση" του μοναδικού μας αθλητικού χώρου δημιουργεί τεράστια προβλήματα όχι μόνο στον Δήμο, αλλά και στις ομάδες.... Κισαμικός -Θύελλα Κ.- Πλάτανος-Α.Ο.Κ ποιος θα πρωτοπρολάβει; 
Τα αποδυτήρια δυστυχώς είναι καπαρωμένα και όποιος νέος σύλλογος θελήσει να μπει στο δημοτικό στάδιο θα πρέπει να βρει ...που άραγε; τον υπεύθυνο και υπόλογο!!!!
Η Επιτροπή σταδίου που πριν τους Καλλικρατικούς δήμους ήταν υπεύθυνη, αντικαταστήθηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, που όμως και αυτός δυσκολεύεται να βρει την χρυσή τομή ανάμεσα στα σωματεία .... που του πέφτουν και πολλά! 
Από την άλλη κακά τα ψέματα όλα και όλοι γυρίζουν γύρω από τον Κισαμικό που έχει επενδύσει σε μια δημοτική περιουσία και δυστυχώς έχει απαιτήσεις....
Το ζητούμενο λοιπόν είναι ποιος θα βρει την χρυσή τομή ... όταν δήμος και πολιτεία ξεκουράζονται..... και σε αυτήν την περίπτωση όλοι μας ξέρουμε ποιος την πληρώνει ..ο αθλητισμός και η νεολαία.
Κρίμα μια περιοχή σαν την κίσαμο να μην έχει τα απαραίτητα και να θεωρούμε ένα παράνομο γήπεδο με άθλιες συνθήκες... πολυτέλεια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: