Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ;

Για να αλλάξει μια απόφαση χρειάζεται μια άλλη...αυτό λένε οι νόμοι.... έτσι έχω μια απορία αν πήραν άλλη απόφαση σχετικά με τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ του δήμου μας, που ήταν μοχλός πίεσης, για να μην μας φύγουν οι υπηρεσίες από την πόλη μας. 
Μάλλον θα πήραν.... αλλά θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποια είναι η αιτιολογία της αλλαγής, και αν αυτή έγινε επειδή ικανοποιήθηκαν τα δίκαια αιτήματα μας.
Πάντως είναι δύσκολο να παρακολουθούμε τα Δ.Σ του δήμου μας μιας και εκτός πόλης γίνονται... αλλά και πάντα σε ακατάλληλη ώρα συναντιόνται οι εκλεκτοί μας μεσημεριάτικο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: