Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.....

Γιατί έχω μια εντύπωση ότι όσο καλά πηγαίνει ο Κισαμικός, τόσο περισσότερες γρίνιες θα ακούγονται, για τα στραβοπατήματα του; Και η απορία είναι ότι ενώ.....η πορεία του ως και σήμερα είναι καλή σαν αρχάριος στην κατηγορία, η προκήρυξη του πρωταθλήματος -ανεβαίνουν 7 ομάδες- μας καθησυχάζει, δεν δικαιολογείται να συμβαίνουν όλα αυτά που δυστυχώς συμβαίνουν.
Και εντάξει σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει ο προπονητής, αλλά το ότι θα υπάρχει δυσκολία να προστατευτεί η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές της, δεν το περίμενα.....και επ' ουδενί όταν αυτοί που δημιουργούν τις καταστάσεις είναι και τσαμπατζήδες.
*Καλιά ένας να φύγει παρά πολλοί!!!!
** Κάποιοι παλιοί φίλαθλοι όσο και να φαίνεται παράξενο πονούν πολύ περισσότερο την ομάδα....από κάποιους διάττοντες αστέρες του πουθενά...και κάποιοι στεναχωριούνται ακόμα περισσότερο γιατί έχουν ματώσει τα γόνατα τους στα ξερά γήπεδα για χάρη αυτής της ομάδας και χρειάζονται σεβασμό!
*** Αλήθεια έχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς γιατί δεν πλησιάζουν οι παλιές δόξες της ομάδος στο γήπεδο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: