Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΛΙΓΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ


 Οι εκδηλώσεις για την μάχη της Κρήτης θα ξεκινήσουν την Κυριακή 20 Μαΐου στις 11 το πρωί με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο "Μάχης της Κρήτης" στη Χώρα Σφακίων. Στις 7.30 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνουν τα εγκαίνια έκθεσης στο Γιαλί Τζαμισί με τη συμμετοχή του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Χανίων.
Τη Δευτέρα 21 Μαΐου στις 7 το απόγευμα θα γίνουν επιμνημόσυνη δέηση και αποκαλυπτήρια προτομής συνταγματάρχη Ανδρέα Παπαδάκη στην κεντρική πλατεία Ασή Γωνιάς στον Δήμο Αποκορώνου. 
Την Τρίτη 22 Μαΐου στις 11 το πρωί θα γίνει εκδήλωση στον Δήμο Καντάνου - Σελίνου στο Μνημείο Αντίστασης (Κουστογέρακο) και στις 7 το απόγευμα στον Δήμο Κισάμου στο Μνημείο Πεσόντων.
Την Τετάρτη 23 Μαΐου στις 7.30 το απόγευμα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πρώην Λιμενικό Περίπτερο στο παλιό λιμάνι των Χανίων.
Την Πέμπτη 24 του μηνός σειρά έχει το Μνημείο Ευελπίδων στο Κολυμπάρι του Δήμου Πλατανιά και στις 7 το απόγευμα το Μνημείο Πεσόντων Κατοίκων Νέας Χώρας (Λιμανάκι Νέας Χώρας).
Την Παρασκευή 25 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα εκδήλωση στο Μνημείο Ελληνονεοζηλανδών στον Γαλατά.
Το Σάββατο 26 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν στις 7 το πρωί επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό των Χανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: