Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ


Οι Βρετανοί "πολεμούν" την Κρήτη ... με διαφημιστική καμπάνια!
Ως προορισμός διακοπών προτείνεται η Αγγλία μέσω βίντεο που προωθεί η κυβέρνηση Κάμερον, στοχεύοντας να κρατήσει "εντός συνόρων" τα χρήματα που οι Άγγλοι ξοδεύουν για διακοπές.
Κατά την γνώμη μου καλά κάνει .....Σαν άχρηστοι που είμαστε μας πειράζουν τα πάντα....δηλαδή τι έπρεπε να κάνει ο Κάμερον...."Μάγκες φέτος πάμε όλοι στην Κρήτη"....και αμέσως θα γινόταν αγαπητός στους Ελληνες. Απλά δεν έχουμε τίποτα άλλο να γράψουμε και πιανόμαστε από τις κωλ....τριχες μας. Πόσες διαφημίσεις έχουμε κάνει και πόσες χρυσοπληρώσαμε που λένε οτι προτιμάμε τα ντόπια και τις "ντόπιες"..σιγά μην ακούσαμε και μην λογικευτήκαμε...και από το Lidl ψωνίσαμε και στην Ταϊλάνδη πήγαμε και στο Λονδίνο για καφέ ξετρυπίσαμε. Αμα θέλει ο άλλος να χαρεί ήλιο- ποτό -ξέκολα και χαβαλέ σιγά μην κάτσει στην μουντή Αγγλία ......με το πρώτο αεροπλάνο στα Μάλια και στην Χερσόνησο θα βρεθεί...αυτό πρέπει να εκμεταλευθούμε και να σταματήσουμε να κλαψουρίζουμε σαν χαζογκόμενες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: