Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ;


Πλάνο για την επικοινωνιακή διαχείριση της δικαστικής εκρεμμότητας του Ακη Τσοχατζόπουλου αλλα και σημειώσεις για "δουλειες" που αφορούν σε εξοπλιστικά προγράμματα περιλαμβάνονται στα κατασχεθέντα εγγραφα από το γραφείο του πρώην υπουργού. 
Όπως προκύπτει ο Α. Τσοχατζόπουλος συζητούσε με δημοσιογράφο ονοματι...
"Νίκος" την επικοινωνιακή διαχείριση της κατάστασης αλλα και την αποκατάσταση του προφιλ του έναντι 15.000 ευρώ το μήνα. 
Συγκεκριμένα συμφωνα με επιστολή του, ο " Νίκος" ενημερώνει τον πρώην υπουργό ότι η επίτευξη του στόχου θα χρειαστεί 18 μήνες με μηνιαία αμοιβή του ίδιου και συνεργάτη του 15.000 ευρώ το μήνα καθαρα, ήτοι 270.000 ευρώ. 
"Από την ομάδα εργασίας μόνο εγώ θα έρχομαι σε άμεση επαφή μαζί σου οποτεδήποτε χρειάζεται και μαζί θα αποφασίζουμε τα βήματα- ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Γνωρίζεις και εσύ όπως και εμείς οτι το συγκεκριμένο έργο-αποστολή έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Παρ΄ όλα αυτά και με βάσει την εμπειρία που εχουμε είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα". 
Εν συνεχεία γίνεται αναφορά στον τρόπο καταβολής των χρημάτων. " Με την υπογραφή του ιδιωτικού συμωνητικού και την έναρξη της συνεργασίας μας θα πρέπει να μας καταβληθεί το 30% του συνόλου ως προκαταβολή. Επίσης θα πρέπει να με ενημερώσεις για το ποσό το οποίο προτίθεσαι να μας διαθέσεις σχετικά με την διαχείριση κρίσεων για το ανωτέρω χρονικό διάστημα".
euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: