Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΡΩΤΗ.....


Το δικό τους γολγοθά αναμένεται να τραβήξουν αυτό το μήνα οι δικαιούχοι των προνοιακών επιδομάτων, καθώς -σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης- δεν πρόκειται να καταβληθούν προνοιακά επιδόματα σε όλους όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι στο εθνικό μητρώο. Τα χρήματα αναμένεται να κατατεθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας τακτοποίησης των στοιχείων στο εθνικό μητρώο δικαιούχων, που έχει δημιουργηθεί στο υπουργείο Υγείας.
Ο Μ. Μπόλαρης, με εγκύκλιό του προς τους δήμους και τις περιφέρειες, έχει ζητήσει να προχωρήσουν άμεσα τη διαδικασία που έχει ορίσει η εταιρεία «Διατραπεζικά Συστήματα Α.Ε.», ώστε να γίνει η καταβολή των επιδομάτων μέσω των τραπεζών.
Για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους μέσω του διατραπεζικού συστήματος, οι δήμοι και οι περιφέρειες πρέπει να προβούν στις εξής ενέργειες: να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό στη διαχειρίστρια τράπεζα και να αποστείλουν στη «Διατραπεζικά Συστήματα ΑΕ» σχετική ενημέρωση για την επιθυμητή ημερομηνία πίστωσης των δικαιούχων.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: