Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΑΙ ΣΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ

Όσο γρηγορότερα φύγει αυτή η κυβέρνηση τόσο καλύτερα για όλους μας...Δεν πέρασαν ούτε 48 ώρες από τότε που ο υπουργός οικονομικών είπε, όχι άλλα μέτρα και μόλις πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι προσπαθούν να εξοικονομήσουν 5 δισεκατομμυρίων ευρώ ακόμα, γιατί ο εκτροχιασμός του Κρατικού Προϋπολογισμού είναι βέβαιος....
Μάλιστα η Τρόικα, ασκεί ισχυρές πιέσεις στην κυβέρνηση για περικοπές θέσεων εργασίας, ακόμη και μέσω απολύσεων. Αυτό δε, που μας λέγανε πριν κάμποσο καιρό -με διαβεβαιώσεις- ότι θα συνέβαινε το δεύτερο εξάμηνο του 2011, «1 πρόσληψη για κάθε 5 αποχωρήσεις» θα τροποποιηθεί γρήγορα και στα κρυφά και θα γίνει «1 πρόσληψη για κάθε 10 αποχωρήσεις», με περαιτέρω περιορισμό των προσλήψεων και αύξηση των απολύσεων όλων των συμβασιούχων.
Ας αναλάβουν λοιπόν όλοι τις ευθύνες τους και προπαντός αυτός που έφερε στην Ελλάδα τους φοροεισπράκτορες...Αν δεν μπορεί να πάει ....στον αγύριστο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: