Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΕΙΠΕ Νο 2

"Ο κ.Παπακωνσταντίνου είναι ένας πολιτικός που έχει μεγάλο κύρος στο εξωτερικό. Είναι ένας από τους ανθρώπους που με το προφίλ τους, με το βιογραφικό τους, με όλη τους την ικανότητα μπορούν να είναι σε μια τεχνοκρατική Ευρώπη, διότι τον έλεγχο δεν τον έχει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Δηλαδή, τον έλεγχο της Ευρώπης δυστυχώς τον έχουν οι τεχνοκράτες και όχι τα κοινοβούλια, με ότι αυτό συνεπάγεται. Άρα ο κ.Παπακωνσταντίνου με το δικό του στυλ είναι ένας άνθρωπος ό οποίος εκπροσωπεί επάξια την χώρα."  Είπε ο κ. Δαμιανάκης.
Φυσικά για άλλους δουλεύει το ξέρουμε αυτό, δεν είναι ανάγκη να μας το λέτε..το έχουμε εμπεδώσει εδώ και πολύ καιρό...τώρα αν η κοινή γνώμη συμφωνεί μαζί σας αυτό είναι λιγουλάκι δύσκολο. Ιδιαίτερα σε αυτό "μας εκπροσωπεί επάξια" όλο και κάποια ένσταση έχουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: