Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Για μη τήρηση του λόγου του Γιώργου Παπανδρέου, κάνει λόγο ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε οικονομικό συνέδριο. "Στη δυτική Θράκη, οι μουσουλμάνοι δεν έχουν το δικαίωμα να εκλέγουν μόνοι τους το μουφτή τους" μου είπε ψέματα !!
Και είχα μια αμφιβολία αν τα λέει μόνο σε μας; Αλλά απ' ότι φαίνεται τον μαθαίνει όλος ο κόσμος ....σιγά-σιγά!
Βέβαια ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνέχεια της αναφοράς του Τούρκου πρωθυπουργού..  Εγώ αμέσως δέχθηκα να δοθεί η τουρκική υπηκοότητα σε μέλη της Ιεράς Συνόδου, ώστε να μπορεί στο μέλλον να εκλεγεί ο νέος Πατριάρχης...
Και το μικρό μου το μυαλό αναρωτιέται ..Εμείς του το ζητήσαμε τελικά; Γιατί άλλα είχαν διαρρεύσει παλαιότερα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: