Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

OΛΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΗ

Μετά τον Ντόλια που φτιάχνει εγκυκλίους χωρίς να ρωτήσει κανένα ήλθε και η απαίτηση του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Γιάννης Διαμαντίδης που ζήτησε την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Λιμένων Γιώργου Βλάχου, γιατί δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί του. Βέβαια ο Γενικός απάντησε ότι δεν παραιτείται γιατί διορίστηκε με το open-gov και μόνο ο πρωθυπουργός μπορεί να του ζητήσει κάτι τέτοιο.
Να τα καλά του open-gov..... δεν περνάς κυρά Μαρία -δεν περνάς...αλλά έτσι που το πάνε, η διάλυση είναι πολύ κοντά.......ετοιμαστείτε έρχονται εκλογές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: