Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Στην Κρήτη αναμένεται να βρεθεί το τριήμερο Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 24-26/2 η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού με επικεφαλής τον υπουργό Παύλο Γερουλάνο.
Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού την Πέμπτη 24/2 θα βρίσκεται στα Χανιά, όπου το μεσημέρι θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στο δημαρχείο Χανίων, με θέματα που αφορούν την παλιά πόλη τις οχυρώσεις και τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Δεν ξέρω αν μας κάλεσαν ή όχι αλλά δεν θα ήταν άσχημο να πάει κάποιος εκπρόσωπος από τον δήμο μας και να του αραδιάσει τα πολλά προβλήματα μας, ειδικά στον αθλητικό τομέα.....Εκείνο το κλειστό γυμναστήριο είναι ένα θέμα που άνετα παίζει στα μεγάλα κανάλια.....Aλλά είμαι σίγουρος, η δημοτική αρχή μας το έχει σκεφτεί και θα παραβρίσκεται στην σύσκεψη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: