Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

TO AYGO TOU FIDIOU

Με έναν τρόπο που είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις, σκοπεύει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τα κύματα λαθρομεταναστών που καθημερινά έρχονται στην Ελλάδα από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου.
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής:
Η κυβέρνηση σχεδιάζει την κατασκευή φράχτη στον Έβρο για να εμποδίσει την εισροή των μεταναστών. Αντίστοιχο φράχτη έχουν σηκώσει οι ΗΠΑ στα σύνορα με το Μεξικό και η Ισπανία για να μην μπαίνουν στα εδάφη της μετανάστες από το Μαρόκο, ενώ υπό κατασκευή είναι και ο αντίστοιχος φράχτης που θα χωρίζει το Ισραήλ από την Αίγυπτο. 
Ο κ. Παπουτσής εκτίμησε σε 200 με 250 άτομα των αριθμό των μεταναστών που περνούν καθημερινά τον Έβρο, αναζητώντας καλύτερη τύχη στην Ευρώπη.
Μετά κατηγορούν τους πολίτες για ρατσισμό! Αλλά βλέπετε και από που παίρνουν παραδείγματα .... από το Ισραήλ και την Αμερική!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: