Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Λίγο πριν την πρώτη συνεδρίαση μάθαμε και τους νέους αντιδημάρχους του Καστελλιού, με έκπληξη θα έλεγα μιας και δεν περιμέναμε δυο πρώην δήμαρχοι να πάρουν το αξίωμα αυτό. Όπως καταλάβατε αντιδήμαρχοι για τα επόμενα δυόμισι χρόνια οι κ. Σχετάκης και κ. Κατζουράκης. 
Πρόεδρος του Δ.Σ ο κ. Πιτσιγαυδάκης και αντιδήμαρχοι Μηθύμνης κ.Κουμάκης και Ιναχωρίου κ. Μουντάκης.
Σιδεροκέφαλοι αν και οι επιφυλάξεις θα υπάρχουν πάντα για τις επιλογές....
Αν θέλετε να δείτε την πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου, δεν έχετε παρά να πάτε στις 12 το μεσημέρι στο δημαρχείο Κισάμου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: