Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΟΡΙΕΣ

Αν λέω δεν γινόταν το τηλεφώνημα για "ΜΠΟΜΠΑ" στην νομαρχία η παρουσίαση της μελέτης για την "Προστασίας - Ανάπλασης - Ανάδειξης της Παραλιακής περιοχής του κόλπου Κισάμου" θα γινόταν; 
Κάπου άκουσα ότι η μελέτη δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα! Είναι αλήθεια;
13χρονα και 14χρονα που σβουρίζουν ολημερίς στο Καστέλλι με μηχανάκια, είναι δυνατόν να είναι ακροδεξιά στοιχεία;
Ας μην ξεχνάνε οι διαδίδοντες αυτά ότι κάποτε υπήρξαν νεαροί και μάλιστα πολύ ατίθασοι!!
Οι Άγγλοι έχουν τους Ιρλανδούς, οι Γάλλοι τους Βέλγους, οι Αμερικανοί τους Πολωνούς, οι Ιταλοί τους καραμπινιέρους τους, οι Έλληνες του Πόντιους, και μεις του ΚΟΛΠΟΥ όπως πάμε θα γίνουμε ανέκδοτο για τους άλλους!!!
Βιολογικός - ανάπλαση-τι άλλο θα δούμε!!!
Και μια συμβουλή στον λαλίστατο: Το καλύτερο φάρμακο για το βήχα είναι η φασολάδα. Μετά ανε μπορείς ξαναβήξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: