Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Είναι να τραβάει κανείς τα μαλλιά του όταν βλέπει μια κυβέρνηση, η οποία δεν είναι σε θέση να πληρώσει ούτε το πολυδιαφημισμένο ψιχουλο-επίδομα αλληλεγγύης, αλλά μεταθέτει τη δεύτερη δόση του φιλοδωρήματος (200€) για τον ερχόμενο Ιούνιο, να εξαγοράζει εργασιακή ειρήνη χρηματοδοτώντας 309 "εργαζόμενους" στον ΟΛΠ με 81,6 εκατομμύρια ευρώ για ν’ αδειάσουν τη γωνιά της...COSCO και να κάααθονται από την ηλικία των πενήντα!
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Τον θυμάστε εκείνο τον αλλοδαπό, Σύριο μουσουλμάνο που του έσκισε δήθεν ο αστυνομικός το κοράνι και έγιναν τα επεισόδια προ καιρού; Ε, λοιπόν πριν δύο μέρες η αστυνομία τον συνέλαβε για σύσταση συμμορία διαρρηκτών!!!! Κανένα ΜΜΕ δεν μετέδωσε φυσικά την είδηση.
Ανάμεσα στα μέλη της συμμορίας του πιάστηκαν και καταζητούμενοι βιαστές.
Έτσι καταλαβαίνετε πόσο στημένη ήταν η δουλειά από συγκεκριμένα κόμματα και ΜΜΕ....

ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ

Η είδηση της πτώσης του υιού του Αντεισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Διώτη, από τον 7ο όροφο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, όπου εργαζόταν σαν νομικός σύμβουλος του υπουργού κ. Χρυσοχοϊδη, ήταν βόμβα μεγατόνων που έσκασε πολύ νωρίς, για να μας δείξει τα ήθη και τα έθιμα της "νέας" μας κυβέρνησης που μάλλον δεν έχουν καθόλου αλλάξει από τα ήθη και τα έθιμα της παλιάς!
Νωρίς - νωρίς άρχισαν οι πτώσεις από τους ορόφους των πολυώροφων κτιρίων κύριε Παπανδρέου!

ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ

Σε A2 από A1 υποβάθμισε η Moody΄s την Ελληνική οικονομία και έγινε έτσι ο τρίτος οίκος αξιολόγησης που αναθεώρησε επί τα χείρω την αξιολόγησή του για την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας. Ο οίκος επισημαίνει ότι οι μακροπρόθεσμοι κίνδυνοι για την ελληνική οικονομία αντιμετωπίστηκαν μόνο μερικώς από τα εξαγγελθέντα μέτρα. Όπως σημειώνει ο αντιπρόεδρος της μονάδας κρατικού χρέους του οίκου κ. Arnaud Mares, «η Moody’s θεωρεί ότι η πιθανότητα η Ελλάδα να αντιμετωπίσει προβλήματα βραχυχρόνιας ρευστότητας και χρηματοδότησης είναι αμελητέα εκτός εάν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) αποφασίσει να αλλάξει τους όρους χρηματοδότησης και εγγυήσεων».
euro2day

Δεν υπάρχουν σχόλια: