Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΝ ...ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Δεν μπορούσε να μαζέψει τα σκουπίδια και τον παραίτησαν! Έτσι το Γύθειο μετά απο 20 μέρες έχει πλέον νέο δήμαρχο. Πρόκειται για τον Συμεών Χατζηχαραλάμπους μέχρι πρότινος πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ο οποίος εξελέγη στη δεύτερη ψηφοφορία με έξι ψήφους έναντι τεσσάρων ψήφων που έλαβε η Γεωργία Λυροφώνη. Κατά την πρώτη ψηφοφορία οι δύο υποψήφιοι ισοψήφησαν.
Το δημοτικό συμβούλιο προχώρησε σε εκλογή νέου δημάρχου μετά την παραίτηση του πρώην (πλέον) δημάρχου Μάρκου Βολάκου, λόγω αδυναμίας του να δώσει λύση στο πρόβλημα της αποκομιδής των σκουπιδιών που πνίγουν την πόλη.
Μάλιστα, μια καταγγελία που είχε γίνει ήταν οτι «τα σκουπίδια του Γυθείου ταξιδεύουν εκτός Πελοποννήσου με 3.000 ευρώ το δρομολόγιο, όταν τα ανταποδοτικά τέλη στον δήμο δεν υπερβαίνουν το 1/5 του ποσού που απαιτείται για την αποκομιδή των απορριμμάτων με αυτό το σύστημα.

Υ.Σ Που ταξίδευαν να κάτεχα τα σκουπίδια..... Κρήτη ερχόταν ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: