Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ

 Μια ανάρτηση που πρέπει να προβληματίσει το Δήμο μιας και μπορεί το λάθος να μην ειναι εσκεμμένο αλλά ... υπάρχει. Φυσικά εκτός της ταλαιπωρίας ως την διόρθωση του, η καχυποψία οτι κάτι δεν λειτουργεί σωστά υπάρχει!!
Γράφει λοιπόν η παθούσα περισσότερο για να ενημερώσει γιατί μπορεί να υπάρχουν και άλλοι στην ίδια κατάσταση...
- Ανοίγοντας κάθε λογαριασμό άρδευσης, με έκπληξη βρίσκω προηγούμενα υπόλοιπα και μάλιστα έχουν πάρει και την ανάλογη προσαύξηση. 
Γνωρίζοντας, ότι ποτέ δεν άφησα απλήρωτο λογαριασμό ανέτρεξα στις winbank συναλλαγές μου. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε, όλοι οι λογαριασμοί με προηγούμενο χρέος ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ μέσω winbank στις 03/11/21
Και ερωτώ...Τι γίνεται βρε παιδιά; 
Αν κάποιος δεν έχει τις γνώσεις, αν κάποιος απουσιάζει, αν είναι μιας, κάποιας ηλικίας κτλ 
τι κάνει ;
Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές ελέγχονται ή αν πάρουμε χαμπάρι το λάθος καλώς κι αν δεν το πάρουμε "εβίβα του βουγιού"
Στην προκειμένη περίπτωση μου μιλάμε όμως για πολλά 1.400,28 ευρώ δεν το λες και λίγο. 
Τα μάτια σας 14 που λένε, γιατί δεν ξέρετε από πού θα σας έρθει ..
Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια: