Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΔΙΧΩΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ

Η ζωή χωρίς τηλεόραση σίγουρα είναι καλύτερη αλλά μια περιοχή και το πρώτο χωρίο σε πληθυσμό στην Κίσαμο, ο Πλάτανος, να μην έχει δωρεάν δημόσια τηλεόραση αλλά να αναγκάζονται οι κάτοικοι του να αγοράζουν "δορυφορικά πιάτα" για να βλέπουν ....ή να εκλιπαρούν να μαζευτούν υπογραφές ώστε να αποκτήσουν δωρεάν κάλυψη πάει πολύ. 
Και εντάξει το κράτος δεν παρέχει ισονομία σε όλους τους πολίτες του αυτό είναι γνωστό, αλλά ο δήμος; 
Επειδή λοιπόν ειναι δύσκολο να συντονιστούν όλοι οι κάτοικοι γιατί άραγε δεν επεμβαίνει ο δήμος μας σε αυτήν την περίπτωση; Μήπως δεν του ανήκει η περιοχή; Γιατί περιμένει τους πολίτες να δώσουν την λύση αφού αυτός κάλλιστα μπορεί να μαζέψει τις απαιτούμενες υπογραφές ή έστω να πιέσει καταστάσεις;
Άραγε πληρώνουν το χαράτσι στην ΕΡΤ κάθε μήνα δίχως να την βλέπουν; 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: