Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ......

31 Ιανουαρίου 2017

Επειδή υπάρχει και αυτή η εκδοχή οτι τα λέμε τώρα και δεν τα λέγαμε στις προηγούμενες δημοτικές αρχές .. έκανα μια ανασκόπηση στο αρχείο με παρόμοιες φωτο που ανέβηκαν και καυτηρίαζαν τα "χάλια" της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Και τότε τα πράγματα ήταν πολλές φορές χειρότερα, απλά τότε δεν υπήρχαν πολλοί δικηγόροι υπεράσπισης και φυσικά υπήρχε ένας πρόεδρος, και αυτό με όλο το σεβασμό πρέπει να το τονίσω, της Δημοτικής κοινότητας Κισάμου που μετά την ιδιωτική εργασία του, γύριζε την πόλη και προσπαθούσε να κλείσει οτι τρύπα υπήρχε.
Φλεβάρης 2018
Χωρίς πεζοδρόμια και με τόσες λακκούβες ειναι λογικό να αναδεικνύουμε αυτά τα θέματα σε μια πόλη που θα περίμενες οτι θα ήταν εργοτάξιο απο την πρώτη μέρα... 
Μάρτης 2016
Ας καταλάβουν λοιπόν αυτοί οι λίγοι που ενοχλούνται οτι διαχωρισμό δεν κάνει το blog, πάντα θα τα λέει, απλά κάποιοι τα δέχονται με χαμόγελο και κάποιοι νευριάζουν...ξύδι λοιπόν στους δεύτερους.  


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: