Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ

Επίσημη καταγγελία μέσω της σελίδας του έκανε ο πρώην δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης  σχετικά με χειρισμούς του ίδιου του Δημάρχου κ. Μυλωνάκη με απολυμένους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου.
Να τι έγραψε ο πρώην Δήμαρχος.
- Δεν έχουν τελειωμό σήμερα τα ευτράπελα της δημοτικής αρχής. Έφτασαν καταγγελίες (και εύχομαι να μην ισχύουν) στα αυτιά μας, σχετικά με εργαζόμενους στην καθαριότητα του δήμου. Απολυμένοι εργαζόμενοι θέλουν να προσπαθήσουν δικαστικά μήπως επανέλθουν στην εργασία τους. Δυστυχώς ο κ. Δήμαρχος ( βάση των καταγγελιών), κάνει διαχωρισμό ανάμεσα στους εργαζόμενους και κάποιους, δήλωσε ότι δεν τους θέλει και να μην προχωρήσουν δικαστικά, διότι έτσι θα τους "μπλοκάρει" όλους, έτσι απλά και εκβιαστικά έβαλε δίλλημα σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει και έχουν ανάγκη την εργασία. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω πια, πραγματικά εύχομαι να ήταν μια κακιά στιγμή και να μην ισχύουν οι καταγγελίες και όλοι οι εργαζόμενοι να διεκδικήσουν την εργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: