Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σε κατάληψη του σχολείου προχώρησε το 15μελές συμβούλιο μαθητών του ΕΠΑΛ Κισάμου διεκδικώντας τα αυτονόητα.
Εργαστηριακοί χώροι και εξοπλισμός εργαστηρίων, η έλλειψη υπόστεγων προστασίας των μαθητών απο βροχή και ήλιο, χώρο για γυμναστική, ο συνωστισμός στις τάξεις και φυσικά τα θέματα που αφορούν την πανδημία όπως η διαγραφή απουσιών, οι δωρεάν μάσκες όσο και τα τεστ (rapid  και self test) αλλά οι απολυμάνσεις στις τάξεις.

Τα αιτήματα διαβιβάστηκαν στον διευθυντή του σχολείου, και με την σειρά του ενημέρωσε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο παιδείας του Δήμου Κισάμου, κ. Χαχλάκη.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: