Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

ΦΤΩΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ

 Χθες το πρωί, δίχως πολλά πολλά και μάλλον με τηλεδιάσκεψη, το Δ.Σ της Μονομετοχικής συνεδρίασε και ανάμεσα στα θέματα ήταν η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ακίνητα Μονομετοχικής Α.Ε., η κατανομή των αξιωμάτων, αλλά και ο καθορισμός των αποζημιώσεων των πολλών Αντιπροέδρων της, για το έτος 2021!
ΤΟ Δ.Σ δεν άλλαξε παραμένει πρόεδρος ο Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης, όπως και οι υπόλοιποι του 2020. Απλά άλλαξαν οι μισθοί των αντιπροέδρων... που λόγω covid και χαμηλών εισπράξεων, θα πληρωθούν ένα τρίμηνο μόνο, πλην του Α ' Αντιπροέδρου !!!
Α) Η αμοιβή του Α΄ Αντιπροέδρου ανέρχεται στο ποσό των χιλίων εξακοσίων ενενήντα πέντε ευρώ και ογδόντα δύο λεπτών (1.695,82 ευρώ) μηνιαίως μικτά από 01/01/2021 έως 31/12/2021.
Β) Η αμοιβή του Β΄ Αντιπροέδρου ανέρχεται στο ποσό των χιλίων πεντακοσίων εβδομήντα τεσσάρων ευρώ και τριάντα τριών λεπτών(1.574,33 ευρώ) μηνιαίως μικτά από 01/07/2021 έως 30/9/2021.
Γ) Η αμοιβή του Γ΄Αντιπροέδρου ανέρχεται στο ποσό των χιλίων πεντακοσίων εβδομήντα τεσσάρων ευρώ και τριάντα τριών λεπτών(1.574,33 ευρώ) μηνιαίως μικτά από 01/07/2021 έως 30/9/2021.
Δ) Η αμοιβή της Δ΄Αντιπροέδρου ανέρχεται στο ποσό των χιλίων πεντακοσίων εβδομήντα τεσσάρων ευρώ και τριάντα τριών λεπτών(1.574,33 ευρώ) μηνιαίως μικτά από 01/07/2021 έως 30/9/2021
Ενδιαφέρον παρουσιάζει τι αναλαμβάνει ο καθένας.....
Ο Α΄ Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει την γενική ευθύνη λειτουργίας και διαχείρισης της εταιρείας.
Ο Β΄ Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει την υποχρέωση υποβολής προτάσεων για την καλύτερη αξιοποίησή της ακίνητης περιουσίας της Δήμος Κισσάμου Ακίνητα Μονομετοχικής Α.Ε. Σύμφωνα με το καταστατικό προβλέπεται επίσης η συντήρηση βελτίωση έργων περιβαλλοντικής προστασίας και η διεκπεραίωση των διοικητικών διαδικασιών.
Ο Γ΄ Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας των παραλιών Γραμβούσας-Μπάλου.
Ο Δ΄ Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας της παραλίας Λαφονησιού.

Ενδιαφέρον θα έχει ο Βου αντιπρόεδρος που θα αναλάβει την συντήρηση και την βελτίωση των έργων περιβαλλοντικής προστασίας ..δηλαδή θα πάρει σφυρί και (μ)πρόκες και θα καρφώσει τις σανίδες που είναι διαλυμένες στους διαδρόμους του Λαφονησιού ή θα επιβλέπει αυτούς που θα προσλάβουν για να τις διορθώσουν; Βέβαια μπορεί να διορθώσει και αυτήν την κατάσταση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: