Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Ο ΚΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΖΕ....

Άλλη μια καταγγελία για το Λαφονήσι δέχτηκε το blog και την αναρτά αφού είναι επώνυμη.
Την αναρτώ όπως έφτασε στο blog
 -Χθες κατεβήκαμε μια οκταμελής οικογένεια στο Λαφονήσι. Πήγαμε και ψάξαμε για ομπρέλες με ξαπλώστρες μα δεν υπήρχε καμία. Τότε είδαμε ένα αυτοκίνητο στη σκιά ενός δέντρου και πήγαμε δίπλα με το αυτοκίνητο μας.
Δεν προλάβαμε να κατέβουμε και ήρθε κάποιος κύριος και μας είπε να βγάλουμε το αμάξι από εκεί γιατί απαγορεύεται. Τον ρώτησα γιατί είναι το άλλο αμάξι κάτω από τη σκιά του δέντρου και μου είπε ότι είναι το αμάξι του προσωπικού της μονομετοχικής.
Εγώ έγινα έξω φρενών και του είπα είναι δυνατόν να καθίσουν τέσσερα μικρά παιδιά στον ήλιο και τα αμάξι του προσωπικού να κάθεται στη σκιά;
Η απάντηση ήταν αν δε φύγουμε θα μας γράψουν.
Ντροπή και αισχρός για τους υπεύθυνους... που μπορεί να είναι παράνομο να παρκάρεις κάτω απο κέδρους αλλά να επιτρέπεται  μόνο στο προσωπικό είναι απο τ' άγραφα.
Φυσικά δεν ήταν το μόνο αυτοκίνητο κάτω απο κέδρους....
Ε.Μ

Η αλήθεια είναι οτι δεν ξεχωρίζεις πλέον αν είναι κέδροι ή κάποιο άλλο δέντρο έχουν γίνει άσπρα απο τις σκόνες και φυσικά έχουν ελάχιστη ζωή ακόμα αν δεν προφυλαχθούν... που όπως βλέπουμε δεν προφυλάσσονται αλλά χρειάζονται για τους υπαλλήλους της μονομετοχικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: