Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αρχές του 2019 υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Κισάμου για την υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού έργου στην Κίσαμο. Πρόκειται για την διαμόρφωση της αυλής του 2ου Δημοτικού σχολείου με ελαστικό τάπητα (ταρτάν) έργο που έχει συμβάλει τα μέγιστα να γίνει ο νυν διευθυντής του σχολείου κ. Μιχάλης Μπατουδάκης.
Το έργο είναι προϋπολογισμού 160.000Ε και εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης με φορέα υλοποίησης την περιφερειακή ενότητα Χανίων και με την υλοποίηση του θα λύσει αρκετά προβλήματα προπονήσεων ακόμα και των αθλητικών ομάδων της πόλης. Ένας χρόνος τώρα βέβαια δεν κινήθηκε τίποτα, ως και σήμερα που έφτασαν οι μηχανικοί της περιφέρειας με τα σχέδια για να ελέγξουν  τον χώρο... πράγμα που σημαίνει οτι το έργο θα ξεκινήσει αμέσως, αν και είχαν ζητήσει ένα χρόνο παράταση.
Εδώ βλέπουμε το σχέδιο και πως θα γίνει ο μικρός αυτός χώρος ένα πολύ καλό προπονητικό κέντρο, για τους συλλόγους της πόλης και όχι μόνο.
 Ο αγώνας για την υλοποίηση της ιδέας αυτής ήταν προσωπικό στοίχημα του διευθυντή του σχολείου κ. Μιχάλη Μπατουδάκη, που εδώ και 2 χρόνια καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την εκτέλεση του εγκεκριμένου αυτού έργου.
 Ας ελπίσουμε οτι όλα θα πάνε καλά..


Δεν υπάρχουν σχόλια: