Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

 Στον Α.Ο.Κισσάμου φέρνει το κύπελλο ο Πόπα
 Ο 21χρονος αθλητής, Γιώργος Πόπα, κατάφερε για μία ακόμη φορά να κάνει περήφανη την Κίσαμο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που διεξήχθη στην Πάτρα στις 27-28 Ιουλίου, όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4x400 με χρόνο 3'14''56. Μάλιστα, ο Κισαμίτης αθλητής αγωνίσθηκε στο ίδιο πρωτάθλημα και στα 800μ, όπου στόχευε στην 1η θέση, έχοντας «κλειδώσει» από τις προπονήσεις ακόμη την καλύτερη επίδοση. Ωστόσο, ένα ατύχημα την ώρα του αγώνα του στοίχισε και το δεύτερο χρυσό.   
Ο Γιώργος Πόπα, ξεκίνησε την αθλητική του πορεία στις ακαδημίες του Α.Ο. Κισάμου και έπειτα ως αθλητής στα 600μ και τα 800μ, ενώ τα 3 τελευταία χρόνια αγωνίζεται με σχέση 50-50 μεταξύ του Α.Ο. Κισάμου και του ΓΣ Τρικάλων, λόγω των σπουδών του στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Οι διακρίσεις του, παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, είναι αξιέπαινες με χρυσά και ασημένια μετάλλια σε πολλές ακόμη διοργανώσεις και πανελλήνια πρωταθλήματα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, η κατάκτηση της 2ης θέση στην σκυταλοδρομία 4x400 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Αθήνα το 2019, ενώ την ίδια χρονιά στο ίδιο άθλημα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στην Πάτρα έγινε χρυσός!   Έχοντας ξεκινήσει και εδραιωθεί στον Α.Ο. Κισάμου και με την καρδιά του να χτυπάει στο Καστέλι, ο Γιώργος Πόπα ζήτησε ο ίδιος το κύπελλο από την πανελλήνια πρωτιά του να έρθει στον Κισαμίτικο όμιλο. Με το κύπελλο να βρίσκεται πλέον στα γραφεία του Α.Ο. Κισάμου, ο Πόπα ευχαρίστησε τον συλλογο για την στήριξη και την εμπιστοσύνη και φέτος στοχεύει στην συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: