Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ....ΑΔΕΛΦΑΚΙ

Η αλήθεια είναι οτι καλύτερο σήμα για την τουριστική προβολή του Δήμου μας δεν πρόκειται να κάνουμε όπου κι αν ψάξουμε...μάλιστα η ιδέα της κα Σκαράκη να βάλει κάθε τι που μας αντιπροσωπεύει στο σήμα, ήταν φανταστική. Ελιά, θάλασσα, το σύμβολο της πόλης το δελφίνι, η αρχαιολογική κόπια κλπ... βέβαια τα πήραμε στο κρανίο όταν μάθαμε οτι ετοιμάζουν νέο τουριστικό σήμα μιας και νομίσαμε οτι θα αλλάξουν αυτό που σήμερα έχει γίνει το σήμα κατατεθέν μας.  Όχι δεν θα το αλλάξουν, αλλά δυστυχώς το υπέροχο σχέδιο της κ. Σκαράκη δεν αντιπροσωπεύει πλέον την τουριστική προβολή του Δήμου μας, δεν δείχνει την τουριστική ταυτότητα μας, μιας και κατοχυρώθηκε με την πάροδο του χρόνου σαν σχέδιο του Δήμου Κισάμου. Έτσι μπήκε σε όλα τα έγγραφα του δήμου μας, όχι οτι έχασε την αξία του, αλλά δεν μπορεί να εξελιχθεί σε σήμα κατατεθέν του πιο τουριστικού δήμου του νομού μας.
Εκεί πάνω θα στραφεί λοιπόν η προσπάθεια των ειδικών -λέγε με Θοδωρή Παρασκάκη- ώστε να αποκτήσουμε και αυτό που θα συνοδεύει το πρώτο σήμα, (φωτο) και είμαι σίγουρος οτι θα τα καταφέρουν οι ειδικοί.
Βέβαια καλό είναι ο δήμος όταν αναρτά στην διαύγεια τέτοιες αποφάσεις να ξεκαθαρίζει τι θέλει να κάνει ώστε να μην φτάνουμε σε αυτό το σημείο.... με τα ακαταλαβίστικα. 
-"Σχεδιασμός σήματος ταυτότητας Δήμου Κισσάμου για τουριστική προβολή." ..που δίχως τις απαραίτητες εξηγήσεις όλοι νόμιζαν οτι θα αλλάζαμε το σήμα μας. 
Ευτυχώς που ο Θοδωρής μας έλυσε την απορία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: