Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΤΙΣ ΔΕΝΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΙΝΙ ΣΤΟΝ ΣΚΙΝΟ

 Σπουδαία αρχή για τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης αποτελεί η απόφαση του υπουργού Υποδομών, Κώστα Καραμανλή που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, με την οποία ο Ο.Α.Κ. -όπως είχε αιτηθεί από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων της η νέα Διοίκηση του- ορίζεται ως προϊσταμένη επιβλέπουσα αρχή για τα έργα οδικής ασφάλειας στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.
Είναι μια εξέλιξη που μας χαροποιεί ειδικά εμάς απο την δυτική μπάντα της Κρήτης που όλοι ξέρουμε τι προβλήματα έχουμε με αυτόν τον περίφημο ΒΟΑΚ ή αλλιώς κρητική σκοτώστρα.
Παπαδογιάννης και Κοπάσης γνώστες των προβλημάτων, είναι μια ελπίδα μες στα χάλια ενός δρόμου που ως και σήμερα κανένας δεν ήξερε ποιος ήταν υπεύθυνος με το μπαλάκι να πηγαίνει απο το Υποδομών, στην περιφέρεια και μετά στους κατά τόπους δήμους, με τα γνωστά αποτελέσματα... να μην γίνεται στο τέλος τίποτα.
Ας ελπίσουμε οτι θα δουν τα προβλήματα...που αφήνουν κατά καιρούς οι καλοπληρωμένοι εργολάβοι που αδιαφορούν για την οδική ασφάλεια μας, αλλά βάζουν σε κίνδυνο την ζωή μας σε κάθε έργο μικρό ή μεγάλο που γίνεται στον ΒΟΑΚ.
Οι φωτογραφίες προς απόδειξη..... Μαυρομούστακο οι μπάρες δεμένες με σκοινί στον σκίνο λίγο πριν την γέφυρα... είναι σίγουρα έργο κάποιου εργολάβου, που προσέχει την οδική μας ασφάλεια!!!!!!! όπως και τα ακλάδευτα δέντρα σε όλο το μήκος μιας και ο διαγωνισμός της περιφέρειας βγήκε άγονος όπως έμαθα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: