Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Από επιχείρηση στην Κίσαμο έγινε σχετική καταγγελία ..οτι ιδιώτης με το παραπάνω χαρτί προσπάθησε να εισπράξει χρήματα απο τις επιχειρήσεις (30Ε) της Κισάμου, για να γίνει ένας οδηγός με όσα μαγαζιά βάλουν χρήμα, με σκοπό την διαφήμιση και την στήριξη της τοπικής αγοράς. Μάλιστα έχει και την σφραγίδα του Νέου Εμπορικού συλλόγου Κισάμου... 
Σε επικοινωνία του blog με τον πρόεδρο του Νέου Εμπορικού συλλόγου Κισάμου, ο κ. Πατεράκης δεν αρνήθηκε οτι έβαλε την σφραγίδα για να δημιουργηθεί ο οδηγός, μιας και έχουν υπογράψει όλοι οι Εμπορικοί σύλλογοι του Νομού, αλλά δεν εξουσιοδότησε κανένα να εισπράξει χρήματα για τον σκοπό αυτό, μιας και ο μόνος που μπορεί να το κάνει είναι το Δ.Σ του συλλόγου. Μάλιστα με την πρώτη αναφορά επί του θέματος, βρήκε τον υπεύθυνο αυτής της πρωτοβουλίας και του πήρε το παραπάνω χαρτί λέγοντας του οτι τον παραπλάνησε. Συνιστά δε την προσοχή των επιχειρηματιών αλλά και των μικρών επιχειρήσεων της πόλης, να καταγγείλουν αν υπάρχει συνέχεια του γεγονότος, μιας και δεν έχει δοθεί από το Δ.Σ του συλλόγου καμία τέτοια άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: