Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

ΝΙΚΗΣΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Η ΤΟΛΜΗ

"Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα. Σήμερα νίκησε η τόλμη, σήμερα νίκησε η ελπίδα, σήμερα νίκησαν τα Χανιά. Σήμερα οι πολίτες των Χανίων έδωσαν μια ξεκάθαρη εντολή: να ορίσουμε εμείς την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί τα επόμενα 4 χρόνια ο δήμος Χανίων.... Να ορίσουμε εμείς  μια νέα αντίληψη που πρέπει να υπάρξει για τα Χανιά, το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα ενεργοποιήσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου για τα Χανιά. Κυρίως έδωσε μια ξεκάθαρη εντολή να αλλάξουμε τη σχέση των πολιτών με τον δήμο Χανίων και να δημιουργήσουμε μια πιο στέρεη και υπερήφανη σχέση".

Ας ελπίσουμε ότι το παράδειγμα του θα το ακολουθήσουν στο μέλλον και άλλες περιοχές του νομού, που πασχίζουν να ξεφύγουν από τα στερεότυπα της εναλλαγής του εγώ κάνω, εσύ δεν κάνεις.. είναι καιρός να καταλάβουμε πόσο πολύτιμοι είναι οι νέοι, με όρεξη για δουλειά με φρέσκες ιδέες και νέα οράματα. Ο Παναγιώτης ας είναι το παράδειγμα που θα μας κάνει να αναρωτηθούμε που φταίξαμε εμείς και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τέτοιους ανθρώπους στην περιοχή μας.
Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σου, η επιτυχία θεωρείτε δεδομένη μιας και έχεις δύναμη να αντεπεξέλθεις σε κάθε δύσκολη κατάσταση. Οι Κισαμίτες είναι περήφανοι για σένα..
Μην μασάς.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: