Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

ΜΕ ΛΙΓΗ ΘΕΛΗΣΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...

Γράφουν τα ΜΜΕ των Χανίων.... 
Σύμφωνα πάντως με ασφαλείς πληροφορίες αλλά και με σχετικές ανακοινώσεις, αυτοί που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο είναι οι Μανούσος Βολουδάκης, Βασίλης Διγαλάκης, Ντόρα Μπακογιάννη, Έλβη Στασσίνου, ο Δημήτρης Φραγκάκης και αναζητούν τον έκτο....... 
Τελικά μάλλον θα βάλουν κανένα κολλητό του Κυριακού στην 6η θέση αφού δεν βλέπω τον Κονταξάκη που έχει πάρει και 7.600 σταυρούς και βοήθησε τα μέγιστα ... μάλιστα θα ήταν ότι πρέπει για την Κίσαμο αφού δίνοντας θέση του Γιώργου στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στα Χανιά, αυτόματα ελευθερώνεται μια θέση στην Περιφέρεια και αυτή θα την πάρει ο πρώτος επιλαχών, ο Χρήστος Τσοντάκης, Κισαμίτης και απαραίτητος.
Μήπως είναι ώρα οι άνθρωποι της Ν.Δ στην Κίσαμο, να σκεφτούν το καλό της περιοχής και πιέζοντας προς το κόμμα θα έχουμε και υποψήφιο Βουλευτή από εδώ, αλλά και περιφερειακό σύμβουλο;
Έτσι μια ιδέα ρίχνω πέρα από κομματικές γραμμές... κερδισμένοι βγαίνουμε αν το καλοσκεφτούν.
Εξάλλου η Κίσαμος με τον Αποκόρωνα είναι ολίγον μπλε μετά και τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών..ας μην το χαλάσουμε το...χρώμα!!
Βέβαια όλα ανατρέπονται, αν αποφασίσουν για τον 6ο να είναι πράγματι ένας Κισαμίτης, και συγκεκριμένα ο Γιώργος Σχοινοπλοκάκης, που παίζει αρκετά τις τελευταίες μέρες το όνομα του!


Δεν υπάρχουν σχόλια: