Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ....

Η είδηση που έπαιξε σε όλα τα ΜΜΕ χθες....Η επίσκεψη μιας Γερμανίδας τουρίστριας στον Μπάλο δεν εξελίχθηκε έτσι όπως ήθελε. Η γυναίκα αποφάσισε να επισκεφθεί την υπέροχη παραλία του Μπάλου και κατέβηκε το μονοπάτι με την παρέα της. Όταν όμως τελείωσαν το θαλάσσιο μπάνιο τους και ήρθε η ώρα της επιστροφής, η Γερμανίδα τα "βρήκε σκούρα" καθώς αδυνατούσε να ανέβει το μονοπάτι με τις δυνάμεις της και το σώμα της να την έχουν εγκαταλείψει. Έτσι κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία που έφτασε στον Μπάλο και πυροσβέστες αναγκάστηκαν να κατέβουν και να μεταφέρουν κατά την ανάβασή τους τη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υπέρβαρη.
Η αλήθεια είναι βέβαια οτι η Γερμανίδα που ήταν πάνω απο 150 κιλά δεν μπορούσε να ανέβει την ανηφόρα έτσι κλήθηκε η πυροσβεστική... φαντάζομαι οτι θα την έπαιρναν στην πλάτη εναλλάξ οι πυροσβέστες... όμως για καλή τους τύχη βρέθηκε ένα γαϊδουράκι που την μετέφερε στο πάρκινγκ. Δεν ξέρω αν το γαϊδουράκι θα πάρει τιμητική άδεια για αυτό το κατόρθωμα αλλά καλό είναι να μετράμε τις δυνάμεις μας πριν κάνουμε το κάτι παραπάνω... φυσικά υπήρχε και η λύση του καραβακιού, αλλά μάλλον δε θα το ήξεραν.. βέβαια το αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 το ξέρουν πλέον όλοι. 
Δεν αληθεύουν οι πληροφορίες οτι έγινε παζάρι για την μεταφορά της φροϊλάιν...
Την όμορφη φώτο την δανείστηκα απο την σελίδα της Δήμητρας Κουφάκη..

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Έλεος 😟🙈🙄..κάνει η Fräulein 150κιλων αυτήν την διαδρομή ??????και το φουσκωτό θα βυθιζόταν 🤦🙈😃...παρακαλώ Infoplakat για ποιους είναι 🙌