Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

Από τις 13 του περασμένου μηνός έχει αποσταλεί από τον δήμο Κισάμου σχετικό έγγραφο προς την υπηρεσία Δασών (με απόδειξη αρ. πρωτ 1577) και τους παρακαλεί δήμος και πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Έλους, να προβούν σε αυτοψία αλλά και στις απαραίτητες ενέργειες για την αιωνόβια κουκουναριά του Έλους που κινδυνεύει να πέσει.
- Νομίζω ότι θα έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες η διεύθυνση δασών .. μιας και έχουν ειδοποιηθεί εγκαίρως αλλά και η απόσταση μικρή για να έχουν ιδία άποψη!!
Αυτά για τον φίλο που ενδιαφέρεται και ρωτάει.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: