Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ

 του Πολυχρόνη Κουτσάκη 

Αίθουσα δημαρχείου Κισάμου
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 – ΩΡΑ 7:30 μ.μ.
Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης για τη χειμερινή περίοδο 2015  παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Χωρίς εσένα» του βραβευμένου Χανιώτη συγγραφέα Πολυχρόνη Κουτσάκη.
Πρόκειται για ένα θρίλερ αγάπης που πραγματεύεται τον έρωτα στην ακραία του διάσταση. Ο ήρωας μετά το χωρισμό του ισορροπεί επικίνδυνα ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασίωση, τη ζωή και το θάνατο. Μια επικίνδυνη ιδέα θα του δώσει τη δύναμη να διεκδικήσει τη χαμένη του ζωή. Μία σύγχρονη ματιά στον αξεπέραστο έρωτα...γι' αυτόν που τόσοι ποιητές έγραψαν και τόσοι μελωδοί τραγούδησαν. 
Σκηνοθεσία : Στέλλα Σκορδαρά
Σκηνικά - Κοστούμια: Ξανθή Κόντου 
Πρωτότυπη Μουσική: Έλια Βεργανελάκη
Φωτισμοί: Κατερίνα Παπανδρέου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ανδριάνα Βασιλειάδη
Παίζουν οι ηθοποιοί: Έλια Βεργανελάκη
                                   Θωμάς Καζάσης
                                   Αθηνά Μαθιουδάκη
                                   Στέλιος Ξανθουδάκης  
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 10 € και 7 € (μαθητικό, φοιτητικό, άνεργοι ΟΑΕΔ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, άνω των 65 ετών)
ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο.Γ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: