Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Καφεδάκι νέοι και παλιοί σήμερα στα Χανιά, στου Φειδία.... ονόματα δεν λέμε, αλλά ήταν όλη η εξουσία, σημερινή και παλιά του δήμου μας.... φιλική κουβεντούλα, αγωνία για την πολιτική κατάσταση της χώρας....  και όλα αυτά μετά την ενημερωτική συνάντηση που είχαν δήμαρχοι μετά συμβούλων, για το νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα στην Κρήτη, που παρουσιάστηκε στα Χανιά ύψους 450 εκατομμύρια ευρώ και εντάσσεται στο νέο ΕΣΠΑ.
Μάλιστα όπως είπε ο κ. Βουλγαράκης, το πρόγραμμα θα αρχίσει να «τρέχει» από τον Ιούνιο με τις πρώτες εντάξεις έργων, ενώ ανέφερε πως για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων οι πρώτες μελέτες αφορούν στη διάβρωση των ακτών και την ανάπλαση της λίμνης Αγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: