Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΩΣ ΟΤΟΥ.....

Η επιτροπή Αναστολών του συμβουλίου της επικρατείας που συνεδρίασε στις 16 Μαρτίου 2015 αφού μελέτησε τα σχετικά έγγραφα.....δέχεται εν μέρει με την απόφαση 58/2015 την αίτηση αναστολής και διατάσσει την ολοκλήρωση της επεξεργασίας του πυρήνα που υπάρχει στους εκχυλιστήρες της μονάδας και την άμεση απομάκρυνση από την αιτούσα εταιρία των ποσοτήτων πυρήνα που έχουν σωρευθεί στον αύλειο χώρο της μονάδος εκτός των υφιστάμενων στεγάστρων, κατά τα εκτιθέμενα στο σκεπτικό. 
Αυτή είναι η απόφαση του ΣΤΕ για το πυρηνοτέτοιο...που στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρει ότι η διακοπή της λειτουργίας του εργοστασίου προηγουμένως, αποφασίστηκε λόγω της επί μακρό χρόνο μη συμμορφώσεως της αιτούσας εταιρείας στους εγκεκριμένους περιβαλλοντικούς όρους, και στις επανειλημμένες υποδείξεις να κατασκευάσει επιπρόσθετα στέγαστρα για την εναπόθεση του πυρήνα.....που εγκυμονούν κινδύνους για το περιβάλλον την υγεία την ασφάλεια των εργαζομένων και των περιοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: