Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ

Τελικά είμαστε η χώρα της αλληλοδιάψευσης....και αυτό μάλλον είναι και κολλητικό, αλλιώς δεν εξηγείται η επιστολή του Διευθυντή του Κέντρο Υγείας Κισάμου κ. Αθανασάκη που τα βρίσκει όλα καλά στην υγεία των κατοίκων και επισκεπτών της Κισάμου και ιδιαίτερα τα του Κέντρου Υγείας της Κισαμόπολις. 
Πέντε (5) οδηγοί υπάρχουν και ήταν μεμονωμένο το περιστατικό στα 28 χρόνια λειτουργίας του Κ.Υ να μην έχει οδηγό ....όταν το χρειαζόμαστε. (Τουλάχιστο 5 περιπτώσεις τα τελευταία 2 χρόνια καταγεγραμμένες που τον ψάχναμε λέω εγώ)!!! Μάλιστα στην επιστολή του που δημοσιεύθηκε στα Χ.Ν αναφέρει ότι είναι θεμιτή η προσπάθεια της δημοτικής αρχής να θέλει και άλλο οδηγό ..έκτο δηλαδή !!!
- Πάντως μάθαμε και αυτό που θα πρέπει να μας απασχολεί περισσότερο....ότι είναι μεγάλο ψεύδος -όσοι λένε- ότι το Κ.Υ θα κλείσει. (Μα αν δεν κάνω λάθος οι ίδιοι οι γιατροί του Κ.Υ το είπαν ότι εκεί οδηγούμαστε)!!! Πάντως εγώ ανακουφίστηκα....
Τέλος πάντων η κατάσταση (δεν) είναι τραγική και καλό είναι όλοι ακόμα και αυτοί που ασκούν αυτό το σημαντικό λειτούργημα της υγείας να είναι ενωμένοι με τον λαό και με μια γροθιά να διεκδικούν αυτά που έχουν υποχρεώσει οι καρεκλοκένταυροι να μας παρέχουν. Και φυσικά ας μην είναι όλα εξαρτημένα από χρήμα σε αυτήν την ζωή..φτάνει πια το καραμελάκι του χρήματος, γιατί οι ασθενείς δυστυχώς είναι πάντα φτωχότεροι..σε όλα!! 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Βρίσκω τόν κύριο Αθανασάκη βαθιά νυχτωμένο.Κρίμα γιατί είναι καλός καί σεβάσμιος άνθρωπος τής Κισάμου.