Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΙΧΩΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟ Κ.Υ

Κάναμε μια μάζωξη όξω από το Κ.Υ για τους οδηγούς των ασθενοφόρων και έπιασε τόπο... βρέθηκαν οι οδηγοί αν και όπως όπως έμαθα θα φύγουν πάλι κάποιοι επειδή λήγει η σύμβασή των. 
Ευκαιρίας λοιπόν αυτής λέω, μήπως είναι καλό να κάνουμε μια μεγαλύτερη μάζωξη μπας και "φοβηθούν" χαχαχαχα και  έλθουν και γιατροί στο Κέντρο Υγείας μας; 
Γιατί εκεί είναι το πρόβλημα ....και μάλιστα καλό είναι μια περιοχή σαν την δική μας να έχει απ΄όλους και ένα (ακόμα) καρδιολόγο!!! 
Είμαι σίγουρος ότι η προσέλευση των κατοίκων θα είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη φορά, γιατί τώρα όλοι ξέρουμε τους λόγους....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ να μαζευτούμε όλοι οί Κισαμίτες γιατί κανείς δέν ξέρει άν καί πότε θά χρειαστούμε τίς υπηρεσίες τους.Γιάννης Χοχλάκης.