Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΟΥ...

Άνθρωπε της σημερινής εποχής, της ευμάρειας και του πλούτου,….μην χάσεις την ανθρωπιά σου όπου και να βρεθείς.. Υπάρχουν άνθρωποι που νικούν τον αγώνα του ψωμιού, νικώνται όμως στον αγώνα της ψυχής και αυτοί δεν είναι οι νικητές, είναι οι νικημένοι. Έτσι ο αγώνας της ζωής δεν είναι μόνο ο αγώνας για το ψωμί, τον πλούτο, τον εγωισμό.
Άνθρωπε Χριστιανέ, μην χάνεις την ανθρωπιά σου όπου και να βρεθείς. Αν βρίσκεσαι σε πλάνες στιγμές άνοιξε τα μάτια σου και αρματώσου από τα όπλα της αλήθειας και της αρετής. Σκέψου, πρόσεξε. Η καλοπέραση, η εφήμερη δόξα, η χαρά της στιγμής μην σταθούνε εμπόδιο στον υπέρτατο σκοπό και προορισμό σου. Να ζεις να δημιουργείς μόνο για την αιωνιότητα. Μην χάσεις το μεγάλο στοίχημα της ζωής σου, μην χάσεις την αιωνιότητα, μην χάσεις την ίδια σου την ζωή!
Αιωνιότητα έργων και πράξεων, όπου δεν υπάρχουν η αμαρτία, ο πόνος, ο θάνατος αλλά το φως, η γαλήνη και η «ζωή ατελεύτητος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: