Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου θα ήθελε να υπενθυμίσει στους καταναλωτές, τη σημασία της στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων.
Ας ενισχύσουμε την τοπική οικονομία, στηρίζοντας τα μαγαζιά της περιοχής μας, που δίνουν καθημερινό αγώνα για τη βιωσιμότητα τους.
Ας γίνουμε όλοι μια γροθιά, επιλέγοντας τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα του τόπου μας, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι κανένας συμπολίτης μας δε θα αναγκαστεί να κλείσει το κατάστημα του.
Ας μην αφήσουμε να χαθεί, ούτε μία επιπλέον θέση εργασίας.
ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, 
ΣΤΗΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, 
ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: