Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΡΓΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ...

Μετά από κόπο και προσπάθεια κατάφερε η πρώην δημοτική αρχή μας να πάρει έγκριση για 5 μονοδρομήσεις εντός της Κισαμόπολις, και αυτό αφού κατάλαβαν ότι άλλο είναι ζητάς να μονοδρομήσεις 5 δρόμους και άλλο να ζητάς μια ολάκερη συγκοινωνιακή μελέτη όλης της πόλης!
Με απόφαση λοιπόν του δημοτικού συμβουλίου (55/2014) η περιφέρεια ενέκρινε τις παρακάτω μονοδρομήσεις που φυσικά θα πρέπει κάνει η νέα δημοτική αρχή τάχιστα μπας και ξεμπλοκάρουμε!!!
1. Η οδός Λαφονησίου (σούπερ μάρκετ Στημαδωράκη ως και οικία Φιλιππάκη) μονόδρομος με κατεύθυνση Βοράς-Νότος. Άνοδος προς Κουνουπίτσα δηλαδή!!
2. Γιαννουδοβαρδή (ζαχαροπλαστείο Σοκολάτ ως και τέρμα) μονόδρομος με κατεύθυνση από Νότο προς Βορά (κάθοδος)!
3. Ομογενών Αμερικής (από Alfa bank ως και το τέρμα) μονόδρομος με κατεύθυνση από Βορά προς Νότο άνοδος άνοδος προς Κέντρο Υγείας!
4. Πνευματικάκη (από σούπερ μάρκετ Πατερομιχελάκη ως και τέρμα) μονόδρομος με κατεύθυνση από Νότο προς Βορά...έξοδος Κέντρου Υγείας!!
5. Εφέδρων Πολεμιστών (από Γωνία 41 ως και πλατεία Δημαρχείου) μονόδρομος με κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά είσοδο στην παλιά πόλη και πλατεία Τζανακάκη!! Ειδικά με την τελευταία κυκλοφοριακή ρύθμιση όλοι οι οδηγοί που κινούνται στην Σκαλίδη θα πρέπει να στρίβουν δεξιά (κρεοπωλείο Σκαράκη για Χανιά και αριστερά Γωνία 41 για πλατεία Τζανακάκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: