Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

1954 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

1η σειρά πάνω:
Θεοδωράκης-Κοντεκάκης-Γεωργουδάκης-Γεωργακάκης Δ.- Μπικάκης - Ψαράκης Κ.- άγνωστος- Συτζουλάκης- άγνωστος -Χαρτζουλάκης- Σκυλουράκης-Κακαουνάκης- Κοκκινάκης Εμ. (καθηγητής μαθηματικών)
2η σειρά Μέση:
Κοκκολάκης-Χορευτάκης- Χαιρετάκης -Σκαράκης Γιάννης-Γιακουμάκης Θ-Χαιρετάκης Γ- Μουντάκης Κωστής- Φωτάκης Φ- Μαζοκοπάκης- Ξηρουχάκης Σπ.- Πατεράκης Στέλιος
3η σειρά κάτω:
Μαρεντάκης Μ (επιστάτης)- Σκυλουράκης Παν- Χατζογιαννάκης Κ- Βλαχάκη Λούλα- Σκουνάκη Αλίκη- Βογιατζάκη Μαρία -Τσατσόπουλος Θ (Γυμνασιάρχης) Κοτσιφάκη Κ. -Δεικτάκη Μ.- Ραισάκη Πόπη- Άγνωστη- Χριστοδουλάκη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: