Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΑΝ

..... με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος και χιλιάδες φορολογούμενοι να υπερχρεωθούν!
Μία απίστευτη αποκάλυψη βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά το χάος που προκλήθηκε από τον ΕΝΦΙΑ.
Στο υπουργείο Οικονομικών τρέχουν και δεν φτάνουν προκειμένου να διορθώσουν τα λάθη στον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ λίγες ώρες μετά την παράταση που έδωσε η κυβέρνηση για την πληρωμή της πρώτης δόσης.
Ωστόσο όλα αυτά θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί καθώς όπως αποκαλύφθηκε υπάλληλος του υπουργείου οικονομικών είχε εντοπίσει τα λάθη αλλά οι παραινέσεις του αγνοήθηκαν.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή», δέκα ημέρες πριν από την ανάρτηση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων στο ηλεκτρονικό σύστημα Taxisnet, υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών είχε ενημερώσει τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για τα λάθη στον υπολογισμό των οικοπέδων σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Οι επισημάνσεις που έγιναν αγνοήθηκαν και αναρτήθηκαν τα εξωπραγματικά εκκαθαριστικά σημειώματα που αναστάτωσαν χιλιάδες φορολογούμενους.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει ενημερώσει τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στον υπολογισμό του φόρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών δεν έχουν καταλήξει ακόμα ή καλύτερα δεν έχουν βρει τη σωστή διαδικασία για την επανακκαθάριση του ΕΝΦΙΑ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: