Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΑΝΙΩΝ

Κύριοι βουλευτές,
Εκ τους θεσμικούς σας ρόλους είστε υποχρεωμένοι να υπερασπίζεστε το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους. 
Θα είμαι πολύ σύντομος και θα επανέλθω εάν χρειαστεί. Η πατρίδα μας  έχει στοχοποιηθεί και φτωχοποιείται καθημερινώς  και κατά συνέπεια και οι πολίτες της.
Θεωρώ ότι γνωρίζετε το τι συμβαίνει. 6.000 αυτοκτονίες και όχι μόνο, η ανεργία στο 30 %, οι Έλληνες πολίτες χάνουν τις περιουσίες τους. 
Οι τράπεζες καθημερινώς εκβιάζουν, αν και γνωρίζουμε ότι πήραν 235 δις ανακεφαλαιοποίηση με χρέωση ομολόγων του ελληνικού λαού και εσείς είστε υποταγμένοι στο καθεστώς. Αδιαφορείτε. Ξέρουμε ότι η Ελλάδα είναι ο πλουσιότερος γεωφυσικός τόπος στον πλανήτη. Τα σχέδια των επικυρίαρχων τα γνωρίζει πλέον όλος ο ελληνικός λαός.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τα οικονομικά εργαλεία του ευεργέτη Έλληνα, Αρτέμη Σώρρα, με σφραγίδες και υπογραφές των θεσμών. Γιατί τόση αδιαφορία από μέρου σας;
Τα οικονομικά εργαλεία είναι:
1) Τράπεζα της Ανατολής. Έχει μάλιστα, πιστοποιηθεί ο φόρος που αρνείστε να τον εισπράξετε.
2) 600 δις κατατιθέμενα από 28/09/2012 για την ελληνική δημοκρατία και υπάρχει και η δικαστική απόφαση 67650/13 στις 28/06/2013.
3) Χρηματοδότηση των δήμων από το παγκόσμιο καταπίστευμα 
4) και τελευταία η κατάθεση 15/05/2014 100δις για το ταμείο Τ.Χ.Σ χρηματοπιστωτικής σταθερότητα.
Θα ήθελα να ρωτήσω και περιμένω απάντηση: σε τι ωφελεί αυτή η σιωπή πάντως σίγουρα όχι τον ελληνικό λαό.
Εάν λοιπόν νομίζετε ότι εκπροσωπείτε εμένα και το σύνολο του ελληνικού λαού σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων για να σταματήσει η γενοκτονία. Πάντα με οδηγό την αρετή, την δικαιοσύνη, την ελευθερία και την ισονομία, αξίες αναλλοίωτες του Ελληνισμού.
Με εκτίμηση,
Γεωργακάκης Ευτύχιος
Μέλος E.N.D Χανίων 
(End National Dept= Τέλος Εθνικού Χρέους)

Δεν υπάρχουν σχόλια: