Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

Σαν πολίτης και δημότης αυτής της πόλης, έχω κάποιες απορίες..και ξεκινάω.....
Που βρίσκουν τόση δύναμη οι υποψήφιοι και εκλεγμένοι μας, ώστε κάνουν τα αδύνατα -δυνατά τις τελευταίες μέρες να μας αποδείξουν ότι όλα μπορούν να τα φτιάξουν, όλα είναι υπό έλεγχο;
Ακόμα με "τρώει" η περιέργεια να μάθω πως 3 ολόκληρα χρόνια τα "ξύναμε" και λίγο πριν τις εκλογές όλα είναι προγραμματισμένα όλα είναι στην εντέλεια; 
-Μήπως τελικά νομίζουν ότι κοιμόμαστε; Μήπως νομίζουν ότι έτσι θα μας παραπλανήσουν και θα μας υφαρπάξουν τον ψήφο μας ΞΑΝΑ; Γελιούνται!!
Μάλιστα είναι πολύ προκλητικό ως προσβλητικό.... αφού μας κοροϊδεύουν, στα μούτρα μας ευθέως και με θράσος, ότι σε μια νύχτα μόνο μπορούμε να σας "κοιμίσουμε" και να να σας κάνουμε ψηφοφόρους μας!!
Ποιος θα είχε, όμως να λέει, άμα κάνατε έστω και τα μισά απ ότι προγραμματίζεται να κάνετε τις τελευταίες 40 μέρες; Ποιος θα μπορούσε να πει για το χάλι της πόλης της Κισάμου αν κάνατε σταδιακά και κάθε χρόνο τα απαραίτητα; Κανείς.
Βέβαια είμαστε σε μια περιοχή που είναι γνωστή για την αδιαφορία της, και εκεί βασίζεστε, αλλά ως πότε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: