Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

Κάποιοι με ρωτούν πως μου φάνηκε η ομιλία του Θοδωρή, τις προάλλες στα εγκαίνια του εκλογικού του γραφείου..... και δεν έχω ενδοιασμούς να πω ότι ήταν αρκετά καλή!!
Είπε αυτά που έπρεπε να πει, επιθετική προς μια κατεύθυνση, με σκοπό να δώσει την δύναμη στους δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες ένοιωθαν πιεσμένοι! Μάλιστα τον χάρηκα μιας και χρησιμοποίησε και νέες λέξεις που δύσκολα βγαίνουν από στόματα πολιτικών προεκλογικά... ειδικά η λέξη "φαταούλας" ήταν όλα τα λεφτά!! Και ο κόσμος αρκετός για πρώτη συγκέντρωση και το χειροκρότημα πολύ ειδικά όταν είπε ότι ... "ο κόσμος χρειάζεται δήμαρχο και όχι αντ΄ αυτού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: