Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ....

Η εταιρεία μας λέει ότι το πλοίο το θέλουν στην γραμμή και ενώ εδώ διαβάζουμε τ΄αντίθετα.......
 Ολοκληρώθηκε στο Πολυμελές Ειρηνοδικείο Μύρινας η εκδίκαση των εξ αναβολής οι αγωγών, που έχουν καταθέσει κατά των Αντώνη Χατζηδιαμαντή και Παναγιώτη Τσανταρλιώτη ως φυσικά πρόσωπα αλλά και με τις ιδιότητες του δημάρχου και του αντιδημάρχου Λήμνου, αντίστοιχα, λόγω ηθικής βλάβης, η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου, η θυγατρική της C-Link Ferries και η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Νότου Α.Ε. πλοιοκτήτρια εταιρεία του πλοίου Aqua Maria σχετικά με δηλώσεις τους κατά τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που είχαν γίνει πέρυσι το χειμώνα στο νησί ζητώντας να φύγει το προαναφερόμενο πλοίο από την γραμμή. Οι κατηγορίες είναι για παρακώλυση συγκοινωνιών, συκοφαντική δυσφήμηση και οικονομική ζημία. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σε δύο μήνες περίπου.

Σύμφωνα με την πρώτη αγωγή, η ΝΕΛ χαρακτηρίζει «παράνομη και αυθαίρετη», την ματαίωση των δρομολογίων του πλοίου και αξιώνει από τον Δήμαρχο Λήμνου, κ. Αντώνη Χατζηδιαμαντή, να καταβάλει  τόσο σε εκείνη όσο και στη θυγατρική της περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η δεύτερη αγωγή αφορά την ΑΝΕΝ LINES, πλοιοκτήτρια του AQUA MARIA που αξιώνει από τους εκπροσώπους του Δήμου, το ποσό περίπου των 500.000 ευρώ έκαστος, καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο «Οι ισχυρισμοί και η διάδοση των γεγονότων αυτών, από την πλευρά των εναγομένων, έβλαψε ιδιαιτέρως τις επιχειρήσεις και τις εργασίες και ιδιαίτερα την εμπιστοσύνη του κοινού και των μετόχων προς τις εταιρείες μας…».
«Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι μαζί με τον κόσμο στους αγώνες που κάνει για καλύτερες ακτοπλοϊκές συνδέσεις που εκτός από προϋπόθεση για την όποια ανάπτυξη των νησιών μας, είναι και όρος επιβίωσης όλων όσων ζούμε και αγωνιζόμαστε σε αυτή τη γωνιά του Αιγαίου», δήλωσε πριν ξεκινήσει η δίκη, ο Δήμαρχος Λήμνου, κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: