Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ο ΦΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΛΑΔΕΥΕΤΑΙ ..ΤΩΡΑ;!!!

Ξέρω ότι στεναχωρήθηκε ο κηπουρός του δήμου σε δημοσίευμα πολίτη, που αναρτήθηκε στο Blog, σχετικά με τον Φίκο της πλατείας Τζανακάκη, αυτά όμως λέγονται σε μια μικρή πόλη, μιας και οι πολίτες δεν αντιλαμβάνονται και δεν ξέρουν πως ένα δένδρο δηλητηριασμένο, που είναι γεμάτο ακόμα τα κλαδιά του με "γάλα" δεν το κόβουν...απλά οι πολίτες βλέπουν την καταστροφή του ωραιότερου δένδρου της πόλης, υπεράνω όλων!!!! 
Πάντως ο αγαπητός μας κηπουρός, είναι άξιος και πολύ ικανός, αυτό το βλέπουμε καθημερινά μέσα στην πόλη, αλλά αποδείχτηκε και κατά τον εορτασμό της 25η του Μάρτη, κάτι που δεν το ξέρουν πολλοί  ... για πρώτη φορά έκατσε και έφτιαξε σχεδόν όλα τα στεφάνια που κατατέθηκαν στο Ηρώο των πεσόντων από τους.... επίσημους!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: