Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΕΤΟΙΚΗΣΗ

Επειδή πολλά ακούγονται και τα περισσότερα είναι για να κατευνάσουν τα πνεύματα .... τα φίλαθλα.... καλό είναι να ρωτήσουμε ένα-ένα τους δημοτικούς συμβούλους της πόλης μας -αυτοί φυσικά που θέλουν και έχουν άποψη- να μας πουν τι θα κάνουν για το Δημοτικό Στάδιο και ποιες οι ως και σήμερα ενέργειες τους....
- Είμαι σίγουρος ότι θα αποσπάσουμε 100% σύμφωνη γνώμη ότι πρέπει να φτιαχτεί να σουλουπωθεί..... όμως αυτόματα αυτοδιαψεύδονται με τις ενέργειές τους!
Οι αποψίλωση των υπηρεσιών έχει λοιπόν και συνέχεια, μόνο που τώρα είναι και σε έμψυχο υλικό... γιατί μια ομάδα εύκολα διαλύεται αλλά πολύ δύσκολα δημιουργείται. Φυσικά κάποιοι άλλοι δήμαρχοι, τρίβουν τα χέρια τους από την παλιοκατάσταση μας..... μετοίκιση λοιπόν και για τις ομάδες ποδοσφαίρου μας .... μετά από αυτές του μπάσκετ!!! Ας είναι λοιπόν καλά ο Δήμος Πλατανιά που αγαπά και σέβεται τον αθλητισμό και τους αθλούμενους!!!

2 σχόλια:

Κουκουράκης Κων/νος είπε...

Εάν αυτό συμβεί θα πρέπει, Δημοτική αρχή, μείζων αντιπολίτευση και ελλάσων αντιπολίτευση (επικεφαλής στην τελευταία είμαι εγώ) να δεχθούμε ότι το επίπεδο ανικανότητας μας είναι υψηλότατο και μάλλον θα πρέπει να πάψουμε να ασχολούμαστε με τα Δημοτικά πράγματα.
Σε τέτοιο ζήτημα δεν χωράνε δικαιολογίες ούτε καταμερισμός ευθυνών ανάλογα με την θέση μας.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Κώστα το ζητούμενο είναι οτι κανείς ως και σήμερα δεν έδωσε την απαιτούμενη προσοχή..οχι μόνο στο γήπεδο αλλά και σε όλα τα θέματα της πόλης μας.... δυστυχώς τώρα τα προβλήματα είναι βουνό... ΚΤΕΛ-Αθλητικοί χώροι- Υπηρεσίες- Σχέδιο πόλεως- Πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής-κλειστό γυμναστήριο-λιμάνι-λύκειο....παράκαμψη , να λέω και άλλα... Αν δεν καταλάβουν οτι η πρωτεύουσα είναι το Α και Ω τότε χάθηκε το παιχνίδι!!!