Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

168.000Ε χρειάζεται άμεσα το δημοτικό στάδιο Κισάμου για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που μας οδήγησε η άνοδος του Κισαμικού στην εθνική κατηγορία. Ένα ποσόν που δεν είναι καθόλου μα καθόλου απαγορευτικό-ιδιαίτερα για ένα δήμο που για κάθε πράγμα, για κάθε χώρο, έχει και από ένα, και αυτό δυστυχώς χρόνια παραμελημένο. 
Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός που κατατέθηκε από τον επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Κ. Κουκουράκη προς τον πρόεδρο του Δ. Σ του δήμου μας, δείχνει ότι πραγματικά ή δεν υπάρχει θέληση ή υπάρχει τεράστια αδιαφορία σε θέματα που σε άλλους δήμους είναι προτεραιότητα.
1. Επισκευή εξωραϊσμός εξεδρών 5.000Ε
2. Κατασκευή δημοσιογραφικών θεωρείων 4 θέσεων 3.000Ε
3. Σκέπαστρο κεντρικής εξέδρας 20.000Ε
4. Αντικατάσταση τάπητα 140.000Ε
Απλά τα πράγματα λοιπόν που αν η δημοτική μας αρχή ξεκινούσε να τα υλοποιεί από πέρυσι θα είχαμε τελειώσει....
Φυσικά ο κ. Κουκουράκης κάνει και ένα βήμα παραπάνω - έτσι πρέπει να λειτουργούν οι δημοτικοί σύμβουλοι- και αναζητά τους πόρους αυτούς 
α. Από περικοπές μηνιαίων αποδοχών μελών Δ. Συμβουλίων 
β. Από την Μονομετοχική εταιρείας του Δήμου μας με την συνεισφορά 8% των ακαθαρίστων εσόδων της.
Για να δούμε λοιπόν τι θα κάνουν;







2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τόσο καιρό τι έχουμε κάνει για αυτό το θέμα !!!!!
Πως υποστηρίζουμε- στηρίζουμε την νεολαία μας , όταν τους στερούμε τα αυτονόητα.
Κάντε τα επιτέλους!!!!!!
Ιάκωβος Σπερελάκης απο το Κούνενι Κισάμου.

Κουκουράκης Κων/νος είπε...

Τα βήματα που λες ότι κάνω Γιάννη, σ'αυτό το θέμα οφείλονται και στη βοήθεια ανθρώπων οι οποίοι παρ'όλο που δεν έχουν καμία θεσμική ιδιότητα σχετικά με τον Δήμο είναι ενεργοί πολίτες με αγάπη για τον τόπο τους και βοηθούν όπως μπορούν.
Αυτά ας τα βλέπουν κάποιοι οι οποίοι μόνο επ'αμοιβή πσοσποιούνται ότι ασχολούνται με το κοινό καλό, ενώ στην πραγματικότητα........ (αφήστε ελεύθερη την φαντασία σας και συμπληρώστε ό,τι θέλετε στα αποσιωπητικά).